Skip to main content

L’alcalde de Carcaixent, Paco Salom Salom, visita la nova oficina d’AirConect

  • Publicado el

    09/11/2020
  • Por

    AirConect Telecomunicaciones
  • En


El passat divendres 30 d’octubre, l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, va visitar la nostra nova oficina que des del passat mes de setembre vam obrir en aquest municipi de la Ribera Alta. Així, Carcaixent s’ha sumat també a la llarga llista de pobles als que també els nostres servicis de telefonia i Internet.

El CEO fundador d’AirConect, Aarón Medina, acompanyat d’altres membres de l’equip de l’empresa i seguint totes les mesures sanitàries pel COVID-19, primerament va mostrar a Salom les diferents parts de l’oficina, ubicada al carrer d’Alacant del municipi. L’objectiu d’aquesta oficina és informar, ajudar i explicar qualsevol dubte que tinga el veïnat de Carcaixent.

Tot seguit, passaren a la sala on es troba el centre de processament de dades, una de les zones que més curiositat va generar a l’alcalde. El CEO fundador d’AirConect li va explicar com funciona i com subministren el servei de telefonia i Internet. Medina també va voler traslladar a Salom l’acollida càlida que estan rebent per part del veïnat del municipi, el qual ha mostrat una gran confiança en els nostres serveis. I es que, abans de l’obertura de l’oficina, la nostra companyia des de principis del mes d’agost ha estat subministrant el nostre servei a domicili.

Així mateix, va traslladar a l’alcalde les últimes mesures adoptades per part de la companyia per a garantir el millor servei al veïnat de Carcaixent, en un moment en què gran part d’ells han d’estar a casa per la pandèmia.

La visita va concloure al voltant de les 12 hores després que Medina i Salom mantingueren una conversa i es realitzaren unes fotografies. Salom es va acomiadar de Medina desitjant-li la millor sort de totes i esperant poder organitzar un nou esdeveniment quan la situació sanitària millore.

¿Quieres compartirlo en redes?
Atención al cliente
96 301 01 10
Beneixida

Carrer del Llaurador, 109
46293 Beneixida

Carcaixent
Carrer d’Alacant, 6A
46740 Carcaixent
Castelló

Castelló d’Empúries, 5
46270 Castelló

Centro Comercial Ribera del Xúquer

Av. Bressol de la Taronja, s/n
46740 Carcaixent

Xàtiva

Avenida Gregorio Molina, 16
46800 Xàtiva

Horario Oficinas Comerciales:
Lunes a Viernes de 10:30 a 13:30h y 17:30 a 20:00h. Centro Comercial: Lunes a Sábado de 10:00 a 22:00h.

Horario Telefónico:
Lunes a Viernes de 09:00 a 21:00h.